5 Mayıs 2019 Pazar

Ticari Fırsatlar - Potansiyel Müşteriye Nereden Ulaşırım


Uluslararası Ticaret Merkezi'nin (ITC)  bir hizmeti olan Trade Map   istatistiksel analizler yapmanıza  ve hedef pazarınızı belirlemenize yardımcı olan bir  veritabanı olmakla beraber,
Trade Map  veri tabanına ücretsiz üyelik gerçekleştirdikten sonra  giriş yaparak ürününüze ait GTİP  kod numarasının  girişini yapar ve companies  kısmından    ithalatçı firma adreslerine ulaşabilirsiniz. 

TOBB'un TOBB2B platformu İşletmeden-İşletmeye ticaret için yerli ve yabancı iş dünyasını biraraya getiren bir  eşleştirme e-platformu olarak hizmet sunmaktadır. 

Site üzerinden; ithalatçı firmalara, işbirliği imkanlarına ve ihale bilgilerine ulaşılmaktadır. 

Enterprise Europe Network (Avrupa İşletmeler Ağı) 60’dan fazla ülkede 600 üye kurumda çalışan 3000’in üzerinde uzmanıyla uluslararası iş birlikleri kurmak isteyen özellikle KOBİ’lere, ayrıca büyük firmalara ve araştırmacılara hizmet eden dünyanın en büyük ağıdır. Ağda ticaret ve sanayi odaları, teknoloji transfer merkezleri, araştırma merkezleri ve KOBİ’lere destek sağlayan kurumlar yer almaktadır. Her şehir / bölgede farklı kurumlar bir araya gelerek kendi Avrupa İşletmeler Ağı konsorsiyumlarını oluşturmaktadırlar.

Detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Ankara konsorsiyumunda yer alan Avrupa İşletmeler Ağı iletişim bilgileri;

KOSGEB ANKARA OSTİM

Cevat Dundar Caddesi 156
een@kosgeb.gov.tr

+903125928431

http://eenanatolia.org.tr/


ANKARA SANAYİ ODASI

Ataturk Bulvarı No.193 Kavaklıdere

+903124171200


ODTU TEKNOKENT YONETIM ANONIM SIRKETI

Odtu Teknokent Ikızler Bınası B

odtuteknokent@odtuteknokent.com.tr

+903129873500

Yayınlayan: OSTİM Dış Ticaret Koordinatörlüğü