6 Mayıs 2020 Çarşamba

Sanal Ticaret Heyetleri Ticaret Bakanlığı Koordinasyonu ve TİM Organizasyonunda Başlıyor


13-15 Mayıs 2020 tarihleri arasında, Tarımsal Gıda (hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri, yaş/kuru meyve ve sebze, çikolatalı ve şekerli mamuller, su ürünleri ve hayvansal mamuller, zeytin ve zeytinyağı vb.), Tarım Makineleri, Soğuk Hava Depolama ve Gıda Ambalajlama sektörlerinde iştigal eden firmalara yönelik olarak Özbekistan Sanal Ticaret Heyeti gerçekleştirilecektir.

Bahse konu Sanal Ticaret Heyeti kapsamında, 13 Mayıs 2020 Çarşamba günü Özbekistan pazarı hakkında bilgilendirmeye yönelik Webinar ve 13-15 Mayıs 2020 tarihlerinde online ikili iş görüşmeleri (B2B) tesis edilecektir. Detaylı bilgi almak için tıklayınız.

22-23 Haziran 2020 tarihleri arasında Güney Kore’ye Ev ve Mutfak Eşyaları (Plastik/metal mutfak eşyaları, cam ve seramik ev eşyaları, ev banyo ürünleri) ve Ev Tekstili Ürünleri sektörlerinde Sanal Ticaret Heyeti düzenlenecektir. Son başvuru tarihi 15 Mayıs 2020. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bahse konu Sanal Ticaret Heyetimiz kapsamında, Güney Kore pazarı hakkında bilgilendirmeye yönelik 22 Haziran'da Webinar ve 22-23 Haziran tarihlerinde online ikili iş görüşmeleri (B2B) tesis edilecektir.


27-29 Mayıs 2020 tarihleri arasında, Gıda ve Hızlı tüketim ürünleri (kişisel bakım ürünleri, temizlik ürünleri, bebek ürünleri) sektörlerinde iştigal eden firmalara yönelik olarak Kenya Sanal Ticaret Heyeti gerçekleştirilecektir. 

Bahse konu Sanal Ticaret Heyeti kapsamında7 Mayıs 2020 Perşembe günü Kenya pazarı hakkında bilgilendirmeye yönelik Webinar ve 27-29 Mayıs 2020 tarihlerinde online ikili iş görüşmeleri (B2B) tesis edilecektir. Detaylı bilgi almak için tıklayınız.

15-19 Haziran 2020 tarihleri arasında Tarım (Fındık ve Mamulleri, Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri, Kuru Meyve ve Mamulleri, Meyve Sebze Mamulleri, Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller, Süs Bitkileri ve Mamulleri, Tütün, Zeytin ve Zeytinyağı) Gıda ve Gıda Dışı Hızlı Tüketim Ürünleri, Tarım Makinaları, Soğuk Hava Depoları ve İklimlendirme  sektörlerinde iştigal eden firmalara yönelik olarak Hindistan Sanal Ticaret Heyeti  gerçekleştiriliyor. 

Bahse konu Sanal Ticaret Heyeti kapsamında, Hindistan pazarı hakkında bilgilendirmeye yönelik Webinar ve 15-19 Haziran online ikili iş görüşmeleri (B2B) tesis edilecektir. Detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Yayınlayan: OSTİM Dış Ticaret Koordinatörlüğü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder