10 Haziran 2020 Çarşamba

Dış Ticaret Duyuruları; Almanya Medikal Fuarı - Pakistan Sanal Ticaret Heyeti

İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) tarafından 16-19 Kasım 2020 tarihleri arasında, Düsseldorf/Almanya’da MEDICA fuarı düzenlenmesinin planlandığı belirtilmektedir.
Medikal cihazlar, ürünler, sarf malzemeleri, hastane mobilyaları, cerrahi ekipmanlar, ortopedik ürünler, ilaç ve yazılım ürünlerinin de sergilenebileceği ve senede bir kez düzenlenen “Medica” fuarına 2019 yılında 5,598 Firma katılmıştır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) organizasyonu ile 20-24 Temmuz 2020 tarihleri arasında Pakistan'a yönelik bir Sanal Genel Ticaret Heyeti düzenlenecek olup,  sanal iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir.
Bahse konu Sanal Ticaret Heyet de; Makine ve Aksamları, Çelik, İklimlendirme, Otomotiv ve Yedek Parça, Çimento Cam Seramik ve Toprak Ürünleri, Demir ve Demir Dışı Ürünler, Elektrik Elektronik (Elektrikli Ev Aletleri), Medikal sektörleri başta olmak üzere ilgili sektörlerde iştigal eden azami 20 firma katılımları ile gerçekleşecektir. 
Detaylı bilgi için tıklayınız.
Yayınlayan: OSTİM Dış Ticaret Koordinatörlüğü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder