24 Temmuz 2020 Cuma

Dış Ticaret Duyuruları; Arab Health 2021 ve Vilnius-Litvanya 2021 Fuarları

Sağlık sektöründe Orta Doğu’da düzenlenen en büyük etkinlik konumunda olan "Arab Health" Fuarının, 1-4 Şubat 2021 tarihleri arasında Dubai/BAE’de düzenlenmesi ve milli katılım organizasyonunun İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamülleri İhracatçıları Birliği tarafından gerçekleştirilmesi planlanmıştır. Fuar organizasyonuna katılmak isteyen firmalarımızın 10 Ağustos 2020 tarihine kadar  başvuru işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru için tıklayınız.
Medikal ekipman ve cihazlar, tek kullanımlık ürünler, sarf malzemeleri, cerrahi ekipmanlar, ortopedik, ilaç ve takviye edici gıdalar gibi sağlık sektörüne yönelik ürünlerin sergilenebileceği ve senede bir kez düzenlenen “Arab Health” fuarına na, 2020 yılında 149  firmamız iştirak etmiştir.

Vilnius/Litvanya'da 22 Mart 2021 tarihinde düzenlenecek olan  “Live Firing Show”  fuarına ilişkin detaylara https://livefiringshow.com/ adresinden ulaşılmakatdır. 
Ayrıca, tarihleri halihazırda kesinleşmemiş olmakla birlikte Ekim/Kasım 2021'de düzenlenecek olan  "IESMA 2021- Innovative Energy Solutions for Military Applications Conference and Exhibition" fuarına ilişkin detaylara http://www.iesma.info  adresinden ulaşılmaktadır.  
Fuarlar ve Litvanya askeri ürün ihaleleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
Yayınlayan: OSTİM Dış Ticaret Koordinatörlüğü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder