21 Eylül 2020 Pazartesi

Dış Ticaret Duyuruları; Dubai- Medikal ve Almanya -IDS Fuarları

21 - 24 Haziran 2021 tarihleri arasında Dubai/BAE’de düzenlenecek olan Arab Health fuarı milli katılım organizasyonunun gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Medikal ekipman ve cihazlar, tek kullanımlık ürünler, sarf malzemeleri, cerrahi ekipmanlar, ortopedik, ilaç ve takviye edici gıdalar gibi sağlık sektörüne yönelik ürünlerin sergilenebileceği söz konusu fuara katılmak isteyen firmalar, 2 Ekim 2020 tarihine kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Detaylı bilgi için tıklayınız.

9-13 Mart 2021 tarihleri arasında Köln/Almanya’da düzenlenecek olan IDS fuarı milli katılım organizasyonu 2. kez İKMİB – İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği organizatörlüğünde, DİŞSİAD-Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği iş birliği ile gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Dental sektörüne yönelik olarak iki yılda bir düzenlenen ve dünyanın en önemli fuarlarından biri olan “IDS” fuarına katılmak isteyen firmalar 1 Ekim 2020 mesai bitimine kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Başvuru şartlarını incelemek için tıklayınız.

 Yayınlayan: OSTİM Dış Ticaret Koordinatörlüğü 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder