13 Kasım 2020 Cuma

TİM Avrupa Yeşil Mutabakatı Farkındalık Toplantıları

Türkiye İhracatçı Meclisi (TİM) tarafından Avrupa Birliği, Avrupa Yeşil Mutabakatı hedefleri kapsamında 27 ihracatçı sektörü kapsayacak şekilde Enerji Yoğun, Kaynak Yoğun ve Tarım Sektörleri kapsamında “TİM Avrupa Yeşil Mutabakatı Farkındalık Toplantıları”  düzenlenmiştir.

“Enerji ve Kaynak Yoğun Sektörler” (Otomotiv Endüstrisi, Çelik, Demir ve Demir Dışı Metaller, Kimyevi Maddeler ve Mamulleri, Makine ve Aksamları, İklimlendirme Sanayi, Çimento, Cam Seramik ve Toprak Ürünleri, Madencilik Ürünleri) ile ilgili toplantıya ait sunumu incelemek için tıklayınız.

“Kaynak Yoğun Sektörler” (Hazır Giyim ve Konfeksiyon, Tekstil ve Hammaddeleri, Deri ve Deri Mamulleri, Halı, Gemi ve Yat, Savunma ve Havacılık Sanayi, Hizmet) konulu toplantıya ait sunumu incelemek için tıklayınız.

“Tarım Sektörleri” (Fındık ve Mamuller, Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri, Yaş Meyve ve Sebze, Meyve Sebze Mamulleri, Kuru Meyve ve Mamulleri,  Su Ürünleri ve Hayvansal Mamulleri, Tütün, Zeytin ve Zeytinyağı, Süs Bitkileri ve Mamulleri, Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri) konulu toplantıya ait sunumu incelemek için tıklayınız.

Ayrıca, TİM Avrupa Yeşil Mutabakatı Farkındalık Toplantılarını Türkiye İhracatçılar Meclisi Youtube kanalından izleyebilirsiniz. Toplantı kayıtlarını izlemek için tıklayınız.

Yayınlayan: OSTİM Dış Ticaret Koordinatörlüğü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder