18 Şubat 2021 Perşembe

Ankara Sanayi Odası Tarafından, Ticaret Bakanlığı'nca Hizmete Sunulan Kolay İhracat Platformu Tanıtım Webinarı Düzenleniyor



Ankara Sanayi Odası (ASO) İhracat Destek Ofisi tarafından, Ticaret Bakanlığı tarafından hizmete sunulan Kolay İhracat Platformu'nun kullanımın tanıtılması amacıyla, 25 Şubat 2021 tarihinde saat 15.00'de Zoom uygulaması aracılığıyla "KOLAY İHRACAT PLATFORMU TANITIM WEBİNARI"  düzenleniyor. 

Kolay İhracat Platformu; yapay zeka ile firmaya göre hedef pazar ve müşteri bulma, pazara giriş haritası belirleme, sektör ve ülke raporları, dış ticaret mevzuatı, dış ticaretle ilgili haberler ve etkinlikler konularını içermektedir. Söz konusu Platformun kullanımına ilişkin sunum Ticaret Bakanlığı tarafından yapılacaktır. 

Toplantıya katılmak isteyenlerin 23 Şubat 2021 tarihine kadar https://www.aso.org.tr/form/kolay-ihracat-platformu-webinari-107 linkinde yer alan formu doldurması gerekmektedir. Toplantıya ilişkin webinar linki kayıt olan firmalara bilahare ASO tarafından bildirilecektir. 

Yayınlayan: OSTİM Dış Ticaret Koordinatörlüğü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder