22 Şubat 2021 Pazartesi

Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri

T.C. Ticaret Bakanlığı TOBB, TİM ve OSBÜK koordinasyonunda, Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde,
23-24 Şubat 2021 tarihlerinde 14.00 – 17.00 saatleri arasında online olarak “Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” gerçekleştirilecektir.

İki günlük seminer programında; dış ticaret ile ilgili mevcut uygulamalar ve devlet yardımları, yurtdışındaki fuar katılımlarına verilen teşvikler, Kolay İhracat Platformu hakkında bilgiler, mevcut yasal düzenlemeler, Eximbank ihracat kredileri ve sigorta garanti programları, e-ticaret uygulamaları, pazara girişte karşılaşılan engeller ve bunlara önerilen çözüm yöntemleri hakkında bizzat uzmanlar tarafından detaylı ve güncel bilgiler verilecek ve akabinde katılımcıların soruları cevaplanacaktır. Seminer programını tamamlayan katılımcılar katılım sertifikası almaya hak kazanacaklardır.

Ücretsiz olarak Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek online seminerlere katılım için kayıt yaptırmak zorunlu olup, her iki güne ait seminer programlarına ilişkin bağlantılar aşağıda paylaşılmıştır. Açılan sayfalar içerisinde her iki güne ait ayrı ayrı kayıt yaptırılması gereken katılım bağlantıları yer almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder