20 Mayıs 2020 Çarşamba

Covid-19 ve Sanal Fuarlar; Hindistan'da Sağlık Hizmetleri Sektöründe Sanal Fuar ve B2B Etkinlikler Düzenleniyor

Fuarcılık sektörü, salgın sonrasında, ekonomiler için tekrar önemli bir rol oynayacak olsa da, sanal fuarlar, sanal B2B etkinlikler ve B2B e-Ticaret platformlarının bu dönemde öneminin artacağı da görülüyor.

Tedarik zincirlerinin kırıldığı ve yeni tedarik rotalarının belirleneceği bir döneme girerken, sanal fuarların, sanal B2B etkinliklerin ve B2B e-ticaret platformlarının daha etkin kullanılması için çalışmalara başlandı. 

Bu kapsamda, Ticaret Bakanlığımız tarafından1-3 Haziran tarihinde ayakkabı ve saraciye fuarı "Shoedexpo" ile başlayacak sanal fuar organizasyonu, 22-26 Haziran tarihlerinde yerli ve milli yazılımın katkılarıyla gerçekleştirilen "Agrivirtual-Sanal Tarım Makineleri Fuarı" ile devam edecek. Ticaret Bakanı Sn. Ruhsar Pekcan tarafından, "Ticaret Bakanlığı ihracata yönelik devlet desteklerine sanal ticaret heyetleri ve sanal fuarları da eklemek için çalışma başlatıldı'' bilgisi de paylaşıldı. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Organizasyonu ülkemiz tarafından yapılan bu ve bundan sonraki fuarların yanı sıra, yurt dışında pazar veya sektör odaklı olarak düzenlenen sanal fuarlara katılımda  yine önemli olacak.


Bu çerçevede; Yeni Delhi Ticaret Müşavirliğimizden, Hindistan'ın  Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu (FICCI-  Federation of Indian Chambers of Commerce and Industy) tarafından organize edilen "Sanal Sağlık Hizmetleri ve Hijyen Fuarı 2020" nin 22-26 Haziran tarihleri arasında düzenleneceği bilgisi ulaşmıştır.  

Sanal fuarda gerçekleştirilecek faaliyetler; 
  • Sergi (Pavyonlar ve Showroomlar),
  • B2B İş Görüşmeleri (Uluslararası, Yurtiçi ve Kurumsal),
  • Sergilenen Her Sektörde Web Seminerleri ve Dijital Oturumlar,
  • Anlık Etkileşim platformları Canlı Sohbetler, Sohbet Odaları.
Fuar hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Yayınlayan: OSTİM Dış Ticaret Koordinatörlüğü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder