12 Haziran 2020 Cuma

Dış Ticaret Duyuruları; Katar Dijital İş Görüşmeleri ve İran Ticaret Müşavirleri ile Elektronik Sohbetler


Katar Yatırım Bankası tarafından İnşaat & Yapı Malzemeleri ve Plastik & Pet sektörlerinde, 7 Temmuz 2020 tarihinde on-line olarak İkili İş Görüşmeleri düzenlenecektir.

Söz konusu etkinlik ile iş ve Ar-Ge projelerinde işbirliği kurmak üzere potansiyel ortaklara ulaşabilmek için bir ortak arama platformu sağlamak amaçlanmaktadır. Önceden planlanmış toplantılar sırasında, uluslararası bir yaklaşımla inovatif çözüm önerileri öneren, yeni işbirlikleri arayışında olan ve uygun proje ortakları arayan özel firma, üniversite ve araştırma kuruluşlarının temsilcilerine, fikirlerini yüz yüze paylaşma olanağı sağlanmaktadır. Katılım ücretsiz olup, Başvuru için: https://made-in-qatar-2020.b2match.io/   Detaylı Bilgi için; Uğurtan SÜMER, KOSGEB Avrupa İşletmeler Ağı, Tel  +90 312 595 25 83 / 1292,  ugurtan.sumer@kosgeb.gov.tr



Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen "Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler" başlıklı toplantı serisinde İran pazarı incelenecek.

İran'da görevli Ticaret Müşavir ve Ataşelerin katılımıyla “ABD Yaptırımları Çerçevesinde İran ile Ticaret”  konulu elektronik sohbet toplantı 16 Haziran 2020 Salı günü 14:00-15.30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
Detaylı bilgi  almak tıklayınız.

Yayınlayan: OSTİM OSB Dış Ticaret Koordinatörlüğü   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder