25 Ağustos 2020 Salı

Kadın İhracatçılara Yönelik Şili, Peru, Kolombiya, Meksika Sanal Genel Ticaret Heyeti

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden alınan yazıda2018 yılında kurulan ve 54 üyesi bulunan TİM Kadın Konseyi'nin kadın ihracatçı sayısının artması, daha etkin olması, destek ve finansmana erişim konusunda bilincin artırılması hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğü belirtilmekte.

Bu kapsamda, Covid-19 sürecinde daralan uluslararası ticaretin etkilerini, ihracatta yaşanan kaybı telafi etmek ve süreç sonunda oluşacak yeni dünya düzeninde daha güçlü bir şekilde yer almak için T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ve TİM organizasyonu ile 21 Eylül - 2 Ekim 2020 tarihleri arasında Kadın İhracatçılara Yönelik ve tüm sektörlerin katılımına açık Şili, Peru, Kolombiya, Meksika Sanal Genel Ticaret Heyeti gerçekleştirilecektir.

Bahse konu Sanal Genel Ticaret Heyeti kapsamında, Şili, Peru, Kolombiya, Meksika pazarları hakkında bilgilendirmeye yönelik 21 Eylül 2020 Pazartesi tarihinde Webinar ve 21 Eylül-2 Ekim 2020 tarihleri arasında online ikili iş görüşmeleri (B2B) tesis edilecektir.

Şili, Peru, Kolombiya, Meksika Sanal Genel Ticaret Heyeti kapsamında; 
 
  • Heyete şirket ortağı kadın olan veya yönetim kurulunda kadın üyesi bulunan firmalar katılabilecektir. 
  • Heyete katılım her bir firma için azami 3 kişi ile sınırlı olup, ödemeler firma başı olarak alınacaktır. 
  • Türk katılımcı listesi ve sektörler kesinleştikten sonra firma eşleştirme çalışması gerçekleştirilecek olup, yabancı potansiyel satın alımcılar etkinliğe davet edilecektir.
  • B2B görüşmeleri esnasında katılımcı firmalarımız eşleştirme yapılan yabancı firmalarla bireysel olarak görüşecektir. İhtiyaç halinde tercümanlık hizmeti verilecektir. 
Detaylı bilgi için tıklayınız.

Yayınlayan: OSTİM Dış Ticaret Koordinatörlüğü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder